SZOLNOK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

szolnok2020-07-08
szolnok2020-07-08
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szolnok 2020.01.09.
Szolnok 2020.01.09.
Örökrangadóval rajtol a következő szezon Szuperinfó Hírek - A címvédő Ferencváros és az élvonalba visszatérő MTK Budapest örökrangadóját rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának nyitófordulójában.
Ennyi jár majd hektáronként a karácsonyfa-területek után Szuperinfó Hírek - Változik a karácsonyfa-ültetvények agrártámogatási rendszere, az eddigi európai uniós forrásból folyósított támogatás helyébe a nemzeti költségvetési forrásokból biztosított támogatási forma…
Litkey: a versenyrutin megszerzésére most nem volt lehetőség Szuperinfó Hírek - A 13 elsőséggel rekorder Litkey Farkas célja idén is a győzelem a Kékszalag vitorlásversenyen.
Vizsgálat indul a kerékpáros tömegbaleset ügyében Szuperinfó Hírek - A Magyar Kerékpáros Szövetség vizsgálatot indít az I. Grand Gella Giro Kupán vasárnap történt tömegbaleset ügyében.
Ifj. Placido Domingo írta a Virtuózok főcímzenéjét Szuperinfó Hírek - Ifj. Placido Domingo írta a főcímzenét a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor hatodik évadához, amely a Visegrádi Négyek tagállamai (Magyarország, Csehország,…
Visszahívta egyik termékét a Bonduelle Szuperinfó Hírek - A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti…
A Fonó szabadtéri színpadán lép fel a Muzsikás Szuperinfó Hírek - A járványhelyzet miatti kényszerszünet után a Fonó Budai Zeneház szabadtéri színpadán lép fel először Budapesten a Muzsikás szombaton.
Balatonfüreden folytatódott a nyári teqis versenysorozat Szuperinfó Hírek - Egyre népszerűbb a teqis a profi teniszezők körében is: a nemrégiben Fucsovics Mártont legyőző Madarász Gergely, az Ausztrál Open győztes Nagy Adrienn, továbbá a magyar Fed Kupa csapat tagjai, Gálfi Dalma és Bondár Anna is kipróbálták magukat a hétvégi balatonfüredi Teqis Challenger Cup versenyen.
A Lidl Magyarország új logisztikai központot hoz létre Ecseren Szuperinfó Hírek - Szijjártó Péter a vállalat képviselőivel tárgyalt.
A XX. század legjobbja Nagy Lászlót és Varga Istvánt előzte meg Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a…
Elmarad a vajdasági Dombos Fest Szuperinfó Hírek - Nem lehet megtartani a 20. Dombos Festet, a Vajdaság egyik legismertebb összművészeti fesztiválját a szerbiai járványügyi korlátozások miatt.