SZOLNOK.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

szolnok2020-08-12
szolnok2020-08-12
szolnok2020-08-05
szolnok2020-08-05
szolnok2020-07-22
szolnok2020-07-22
12345...
»
Gulácsi: ez karrierem eddigi csúcspontja Szuperinfó Hírek - Gulácsi Péter szerint fegyelmezett és koncentrált játékkal a Paris Saint-Germain elleni elődöntőben is lehet esélye a labdarúgó Bajnokok Ligájában az…
Különleges kiállítás mutatja be a Művészetek Völgye három évtizedét Szuperinfó Hírek - Az augusztus 21-én Kapolcson megnyíló tárlat egész évben várja majd a látogatókat.
Felmondta a kollektív szerződést a Dunaferr vezetése Szuperinfó Hírek - A cég szakszervezete szerint a lépésnek beláthatatlan következményei lehetnek.
Újra névleges teljesítményen üzemel a paksi atomerőmű 4. blokkja Szuperinfó Hírek - Ismét névleges teljesítményen üzemel a paksi atomerőmű 4. blokkja, amelyet csütörtökön egy irányítástechnikai berendezés hibája miatt állítottak le – közölte…
Tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele Szuperinfó Hírek - A következő tíz év alatt a városi buszállomány fele cserélhető le kormányzati és európai uniós források felhasználásával minimális karbonkibocsátású elektromos…
Útjára indul a Fradi Kamion Szuperinfó Hírek - Augusztus 31-ig járja majd az országot. Pénteken már a Balatonon kezd.
A Carmennel búcsúztatja a nyarat az Opera Szuperinfó Hírek - Ingyenes koncertszerű, szabadtéri előadásokkal látogat el két vidéki megyeszékhelyre a nyár utolsó hetében a Magyar Állami Operaház. Gyulán augusztus 24-én, Veszprémben 30-án lesz látható Bizet remekműve Mester Viktória, Brickner Szabolcs és Nagy Zoltán főszereplésével, az Opera együtteseit Kovács János dirigálja.
Több százmilliónyi pluszforrás jut a nemzeti értékek népszerűsítésére Szuperinfó Hírek - A kormány határozata alapján az idén nyolcszázmillió forint egyszeri többletforrás jut a hungarikumok és nemzeti értékek népszerűsítésére, és 2021-től szintén nyolcszázmillió forintot biztosít az állam erre a célra.
Így hatott a magyar gazdaság teljesítményére a járvány Szuperinfó Hírek - Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 13,6 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 13,5 százalékkal csökkent a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva – jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Újabb támogatások jöhetnek ősszel Szuperinfó Hírek - A közjegyzői díjak csökkentése, a munkahelyvédelmi támogatások meghosszabbítása és újabb, a gazdaság és a vállalkozások talpra állását segítő intézkedések bevezetése…
Tíz napon át hetven programmal várják az érdeklődőket Szuperinfó Hírek - Rendkívüli lesz az idei, pénteken kezdődő Zempléni Fesztivál, amelynek a koronavírus-járvány eredményeként eredetileg a megrendezése is kérdéses volt.